Information

Image

Välkommen till Byggmaterialdagarna 2019!

Den 26-27 september är det åter dags för branschens stora neutrala mötesplats. Under två dagar med intressanta föreläsningar, mässmingel och nätverkande skapas förutsättningar för fortsatt gynnsam framtid för den stolta byggmaterialbranschen.

Behovet av kunskap, samsyn och ett pålitligt nätverk är ett måste för att ta sig an de utmaningar som nya tider för med sig. Mellan upplysningarna från scen minglar vi med kaffekoppar genom mässan där några av årets sponsorer ställer ut, och på kvällen skapar vi relationer över en 3-rätters.

Nu lyfter vi branschen tillsammans!

Program

Image

Var med och påverka byggbranschens framtid

Byggmaterialhandelns kunder ställer ständigt nya och större krav och det är upp till oss att leda branschen in i framtiden. För att lyckas med detta krävs samsyn och samordning, och för att skapa det behövs en gemensam samlingsplats. Byggmaterialdagarna utgör en unik chans att hitta gemensam mark.

Här får du chansen att bygga givande relationer och samtidigt ta del av Sveriges främsta experter inom viktiga ämnen inom hållbarhet, ekonomi, näringsliv, politik, säkerhet och trender som påverkar byggbranschen i allmänhet och handeln med byggmaterial i synnerhet.

________________________________

Håll utkik efter årets talare!

Vi kommer stegvis presentera programpunkter och talare här.

Praktisk info

Image

Priser
Pris per deltagare – 5 950 kronor

Få 1000 kr rabatt på biljetten
Som medlem i Byggmaterialhandlarna betalar du endast 4 950 kronor per person. Du kan enkelt bli medlem genom att fylla i en ansökan direkt i din anmälan till Byggmaterialdagarna 2019.

Anmälan
Sista anmälningsdag är den 20 augusti. Anmälan är bindande och avbokning/ändringar kan medföra en kostnad.

Resa
Resa till och från Stockholm bokar ni själva.

Boende
Vi har förbokat rum på hotell Scandic Infra City. Ni reserverar dessa i samband med anmälan. Priset för enkelrum är 1395 kronor exklusive moms. Möjlighet att boka dubbel, tre- och fyrbäddsrum finns. Hotellkostnader betalas av var och en vid utcheckning.

Adress:
Scandic Hotel Infra City
Kanalvägen 10
194 61 Upplands Väsby
Tel: 08-517 344 00

Middag
Du vill naturligtvis inte missa torsdagskvällen. God mat, dryck och underhållning. Reservera din plats i samband med anmälan till Byggmaterialdagarna.

Sponsorskap
Önskar du bli sponsor till Byggmaterialdagarna?
Kontakta Monica, VD för Byggmaterialhandlarna, monica@byggmaterialhandlarna.se

Kontakt
Monica, VD för Byggmaterialhandlarna, monica@byggmaterialhandlarna.se

Kontakt

Har du frågor om Byggmaterialdagarna? Kontakta Monica Björk på mejl eller telefon.

Mail: bmd@byggmaterialhandlarna.se
Telefon: +46 703-04 84 21