sponsorer

Sponsorerna hälsar er hjärtligt välkomna till deras montrar under Byggmaterialdagarna 2018!

 

Södra

I Södras monter hittar du framförallt kompetens om trä –våra byggträexperter finns på plats. Vi kommer visa den senaste nyheten – förmålad ytterpanel som går att beställa mellanstruken i tolv olika färger i fasta längder. Vi kommer också kunna berätta om vårt övriga byggträsortiment, energi- och stallströprodukter och våra möjligheter till speciallösningar. Kom och diskutera din vardag och din framtid med oss – Södra är en långsiktig partner, med innovation och hållbarhet som ledord.

Genesis IT

Affärssystemet för fast retail, realtidsbaserat och totalintegrerat iFenix är molnbaserat och från grunden byggt efter retail- och kedjeföretagets behov och processer. Med sin unika funktionalitet får medarbetarna ett stöd som gör arbetet både enklare och effektivare med mindre administration och effektivare försäljning som följd. iFenix täcker samtliga kärnprocesser – utan komplexa integrationsplattformar. Samtidigt är det öppet för anpassningar och kan snabbt utvecklas för att möta ändrade köpbeteenden hos kunder och konsumenter. iFenix har lägre total ägandekostnad än traditionella system och har lösningar för flera av byggvaruhandelns viktigaste utmaningar kring digitalisering och it-stöd. Välkommen till vår monterplats så berättar vi mer.

Saint-Gobain Sweden

Kompetens och lösningar för en hållbar framtid Saint-Gobain-bolagen Weber, Gyproc ISOVER och Dalapro erbjuder en unik mix av kompetenser och systemlösningar för effektivt och hållbart byggande. Och alltid med fokus på miljöer med god inomhuskomfort där människor trivs och mår bra. Vill du veta mer om hur ni kan bygga hållbart, med god inomhusmiljö och hur ni kan optimera byggprocessen? Välkomna att besöka oss i montern där vi visar och berättar om exempel från Saint-Gobain Sweden! 

Thomée, Habo och T-Emballage

Thomée, Habo och T-Emballage är alla en del av Volati Handel. Samtliga bolag har en lång historia inom den svenska bygg- och järnhandeln. Thomée som grossist och distributör av byggförnödenheter och verktyg, vars affärsidé är att effektivisera varuflödet till återförsäljare i Norden. Habo utvecklar och distribuerar beslag under det egna varumärket habo. Med marknadens bredaste sortiment av funktionella beslag är Habo ledande i Norden. T-Emballage utvecklar och levererar intelligenta byggmaterial för husets klimatskal med produkter som tål att åldras, för hållbart byggande och täta hus. Tillsammans omsätter verksamheterna ca 1,1 mdkr. 

Sindas Informationssystem

Premiär! Under Byggmaterialdagarna 2018 har ni möjlighet att ta del av ett helt nytt affärssystem för bygghandlare. I 30 år har vi på Sindas utvecklat affärssystem för branschen och nu lanserar vi Nya Kassanova Affärssystem. Vi erbjuder ett modernt och användarvänligt affärssystem. Många smarta funktioner som t ex mobila lösningar och e-handelsintegrationer genererar både kundnytta och affärsnytta. Kassanova Affärssystem har ett modernt gränssnitt och en hel del nya funktioner för en ännu bättre användarupplevelse. Besök oss på Byggmaterialdagarna så berättar vi mer. www.kassanova.se

Flexit

Flexit är en av Nordens ledande leverantörer av ventilation med över 240 medarbetare i Norge och Sverige. Alla förtjänar ren och frisk luft och ett sunt inomhusklimat. Därför investerar vi stort på produktutveckling, för att hela tiden vidareutveckla och producera nyskapande ventilationslösningar. Verksamheten är inne i en spännande fas där hänsyn till miljön, skärpta energikrav och digitalisering har en central plats i vårt utvecklingsarbete. Flexit gör nu en storsatsning på den svenska byggmaterialhandeln där vårt fokus ligger på enkelhet, lösningsorientering och tillgänglighet. Välkomna till vår monter på Byggmaterialdagarna så får vi berätta mer om vårt koncept, sortiment och tjänsteutbud.

Paroc

Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva isolerlösningar för nya och renoverade byggnader, marin och offshore, akustik och andra industriapplikationer. Vi har över 80 års erfarenhet av utveckling och produktion av hållbar och brandsäker isolering av stenull. Under årens lopp har vi byggt upp ett rykte för innovation, produktprestanda, teknisk expertis och hållbarhet och vår målsättning är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för våra kunder i en hållbart byggd miljö. Paroc är en del av Owens Corning.

 

Kontakt

Har du frågor om Byggmaterialdagarna? Kontakta Monica Björk på mejl eller telefon.

bmd@byggmaterialhandlarna.se 070 304 84 21